خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها- از گذشته آموخته‌ایم که آب مایه حیات است و بدون آب زندگی امکان پذیر نیست. کمبود آب می‌تواند تأثیرات قابل ملاحظه‌ای را بر زندگی افراد و جامعه بگذارد فلذا تأمین آب شرب، کشاورزی و صنعت به صورت پایدار برای یک جامعه از اهمیت بالایی برخوردار است.

چهارمحال و بختیاری که طی سالیان گذشته ۱۱ درصد از آب کشور را تأمین می‌کرد در چند سال اخیر با خشکسالی شدید و تغییر اقلیم مواجه شده است. از سویی به دلیل مدیریت غلط و استفاده نادرست از آب‌های زیر زمینی به جای آب‌های جاری در این استان موجب شده دشت‌های چهارمحال و بختیاری ممنوعه و ممنوعه بحرانی شوند. این مهم از سال ۶۲ آغاز شد و امروزه شاهد هستیم که ۹۵ درصد از دشت‌های چهارمحال و بختیاری در حالت ممنوعه و ممنوعه بحرانی قرار دارد.

فرونشست زمین، مشکل تأمین آب شرب مردم، کاهش تولیدات کشاورزی، افزایش بیماری‌های ریوی، آب‌رسانی به ۲۰۰ روستا با تانکر و افزایش ریزگردها از جمله مشکلات ایجاد شده در چهارمحال و بختیاری به دلیل افزایش بحران آب است.

طی هفته‌های اخیر مشکل آب شرب در مرکز استان چهارمحال و بختیاری یکی از مهم‌ترین اخبار بوده، مشکل آب در این شهر به گونه‌ای بود که موجب شد مسئولان مجبور به آب رسانی سیار شوند و توسط تانکر، آب مورد نیاز مردم شهرکرد را تأمین کنند.

برخی مسئولان علت این مشکل را یخ زدگی سرچشمه آب کوهرنگ عنوان کرده‌اند، اما این مسئله موجب شد تا بیش از پیش اهمیت تأمین آب شرب پایدار و تکمیل و بهره برداری از طرح انتقال آب بن- بروجن برای همه روشن شود.