به گزارش ایرنا، قرارداد آبرسانی قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) از زمستان سال ۱۴۰۰ با موضوع جهاد آبرسانی به روستاهای دارای تنش آبی یا فاقد شبکه کشور منعقد شد و عملیات جهادی آبرسانی به دورافتاده ترین نقاط کرمان در دستور کار مسئولان قرار گرفت.

پروژه آبرسانی قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) براساس اعلام متولیان پیشرفت مطلوبی طی یک سال گذشته داشته و امیدها همچنان برقرار است تا با تکمیل آنها لبخند رضایت بر لبان تمامی ساکنان روستاهای فاقد آب و محروم بنشیند.

جهاد آبرسانی با اولویت مناطقی اجرایی شده است که نقاط دور افتاده هستند و آبرسانی به آنها با تانکر یا به شکل کاملا سنتی انجام می گیرد که با اجرای این طرح از آب شرب بهداشتی و سالم و پایدار بهره مند می شوند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمان در این خصوص می‌گوید: آب شرب ۶۶۹ روستای استان کرمان با همکاری قرارگاه آبرسانی امام حسن مجتبی(ع) در مجموع با اعتباری به ارزش یکهزار و ۱۶۰ میلیارد تومان طی ۳۰ ماه تامین می‌شود.

علیرضا عبدیان روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پروژه آبرسانی امام حسن مجتبی(ع) نیز در همین راستا از اردیبهشت ماه سال جاری در استان پهناور کرمان آغاز به کار کرده است و اکنون بیش از ۱۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی با اشاره به سرعت خوب پروژه و روند پیش روی آن افزود: تاکنون ۸۰ کیلومتر خط انتقال، ۱۴۵ کیلومتر شبکه توزیع، هفت باب مخزن با یکهزار و ۴۰۰ مترمکعب ظرفیت و حفاری ۱۱ حلقه چاه انجام شده است.

عبدیان معتقد است که اگر اعتبارات مورد نیاز بموقع تامین شود، این پروژه در موعد مقرر در تمامی ۲۱ مجتمع روستایی استان کرمان اجرایی خواهد شد.

وی در عین حال گفت: ۲ قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه ثارالله استان کرمان و قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا معین هایی هستند که از سوی قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) برای انجام این پروژه در استان کرمان تعیین شده‌اند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمان همچنین با قدردانی از همکاری ۲ معین پروژه و همچنین فرماندهان سپاه ناحیه هایی که نهایت همکاری را در این اقدام داشتند، عنوان کرد: پروژه بسیار بزرگ و خوبی برای استان کرمان تعریف شده که می‌تواند بسیاری از مشکلات آبرسانی در این استان را رفع کند اما اجرای سریع پروژه تعامل دستگاه های اجرایی، فرمانداران، دهیاران و شوراهای روستاها را می‌طلبد.

وی اظهارامیدواری کرد که پروژه آبرسانی امام حسن مجتبی(ع) با تخصیص اعتبارات در موعد مقرر به اتمام برسد و نتایج و برکات آن نیز به خود مردم برسد.

عبدیان در بخش دیگری از سخنانش به موانع اجرای پروژه نیز پرداخت و گفت: وسعت و پهناوری استان و خشکسالی های مستمر باعث شده که در تامین آب و حفر چاه، شرکت با مشکلاتی مواجه شود.

به گفته وی، علاوه بر پروژه‌های قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) از محل اعتبارات عمرانی و ملی نیز طرح ‎های آبرسانی در روستاها و شهرهای استان کرمان در دست اجراست.

به گزارش ایرنا کرمان از جمله استان های دارای تنش آبی به شمار می رود که بیلان منفی مصرف آن بسیار بالا و در حدود یک میلیارد مترمکعب در سال است؛ صرفنظر از تمهیداتی که با تغییر الگوی کشت و سایر برنامه ها برای مدیریت بخش کشاورزی صورت گرفته، تامین و ایجاد دسترسی و شبکه آب شرب نیز از جمله اولویت های مهم این استان به شمار می رود.

اینک برخی شهرستان های مرتفع استان کرمان مانند رابُر که جزو پربارش ترین نقاط استان به شمار می روند نیز با کمبود آب شرب در برخی مناطق و نیز آبرسانی تانکری مواجه هستند.