عبدالحمید حمزه‌پور روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این طرح مهم در استان هرمزگان در قالب پروژه محرومیت‌زدایی با مشارکت نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حال انجام است و با اجرای آن بخشی از جمعیت روستایی شهرستان‌های بندرلنگه، بستک، خمیر، میناب، قشم، جاسک، رودان و سیریک به آب آشامیدنی پایدار دست خواهند یافت.

وی خاطرنشان کرد: طرح جهاد آبرسانی در هرمزگان شامل اجرای یکهزار و ۶۰۴ کیلومتر خط انتقال و شبکه توزیع و ۶۷ مخزن با ظرفیت ۱۱ هزار و ۵۲۶ متر مکعب با اعتبار بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال است که با تکمیل آن ۸۱ هزار و ۵۸۶ نفر از نعمت آب آشامیدنی پایدار بهره‌مند خواهند شد.

حمزه‌پور تصریح کرد: هم اکنون طرح های آبرسانی در هرمزگان با حمایت استاندار هرمزگان و همکاری فرمانداران با سرعت خوبی در شهرستان های بندرلنگه، بستک، بندرخمیر و رودان آغاز شده و در دیگر مناطق نیز در حال اجرا است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان ابراز داشت: طرح جهاد آبرسانی به عنوان یک اقدام بی نظیر در استان به یادگار خواهد ماند و هرمزگان با دارا بودن ۴۵ درصد جمعیت روستایی در پایان اجرای این طرح به شاخص بالایی از سطح بهره‌مندی از آب آشامیدنی سالم دست خواهد یافت.

به گزارش ایرنا، هرمزگان در طی دو دهه اخیر با توجه به خشکسالی‌های پی در پی و پایین رفتن سطح آب‌های زیر زمینی و کاهش آب سدها، همواره با بحران جدی آب مواجه بوده است.

خشکسالی و کم آبی ۲۰ ساله در هرمزگان موجب خشک شدن ۳۶۵ حلقه چاه آب آشامیدنی، ۱۸ دهنه چشمه و قنات و ۱۰۰ حلقه چاه آب کشاورزی و کاهش آب ۱۳۵ حلقه چاه بین۳۰ تا ۷۰ درصد شده است.

میزان مصرف آب شرب در هرمزگان هشت هزار و ۳۰۰ لیتر در ثانیه است که ۲ هزار و ۵۰۰ لیتر کسری تولید آب دارد.