شهرام رمضانی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در این راستا چاه شماره ۲ شهر زیارت و روستای ورگ از توابع بخش مرکزی شهرستان تجهیز و وارد مدار شدند.

وی خاطرنشان کرد: چاه های مزبور می بایست در چند ماه آینده به بهره برداری می رسید ولی با توجه به کمبود آب در شهر زیارت و روستای ورگ چاه های مورد نظر آزمایش پمپاژ شد، الکترو موتور، شیرآلات و اتصالات نصب شد و به بهره برداری رسید.

رمضانی اضافه کرد: این طرح ها از محل اعتبارات عمرانی و منابع داخلی با مجموع کل، ۱۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار هزینه شده چهار هزار و ۷۰۰ نفر جمعیت از خدمات آن برخوردار شدند که پروژه چاه شماره ۲ شهر زیارت با ۱۰۰ درصد و مخزن ذخیره جدید ۲ هزار مترمکعبی شهر زیارت ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

مدیر امور آب و فاضلاب شیروان گفت: عملیات اجرا شده طرح ها تهیه لوله و اجرای خط انتقال از چاه عمیق جدید شماره۲ تا حوضچه تقسیم خط در محوطه چاه عمیق قدیم شماره یک، اجرای تامین برق چاه عمیق جدید، شبکه فشار متوسط به همراه نصب ترانس، تهیه و تجهیز و راه اندازی چاه عمیق جدید با دبی ۱۷ لیتر در ثانیه برای شهر زیارت و ۵ لیتر در ثانیه برای روستای ورگ و احداث اتاقک تاسیسات سرچاه عمیق جدید صورت گرفته است.

شهر شیروان با ۸۵ هزار نفر جمعیت به عنوان دومین شهر پرجمعیت خراسان شمالی، بیش از ۴۲ هزار مشترک آب دارد.